Type: Desinfektionsmiddel.
Anvendelse:
Des CIP. M1 bredspektret surt desinfektionsmiddel, som anvendes indenfor fødevarebranchen.
Des CIP. M1 anvendes til desinfektion i CIP-systemer indenfor mejeri, bryggeri, saltsprøjter o.lign.
Egenskaber:
Des. CIP M1 er et effektivt desinfektionsmiddel over for alle mikroorganismer herunder bakterier, gær, svampe, sporer samt vira.
Produktet fjerner dårlig lugt samt belægninger.
Dosering:
Anvendes i en koncentration på 0,2-1%. Temperatur 5-400C.
Indvirkningstid ca. 5–60 minutter. Anvendes kun som desinfektionsmiddel og efter forudgående rengøring og afskylning.
Efter endt desinfektion skal alle flader, der senere kommer i kontakt med levnedsmidler afskylles grundigt med rent vand.
pH-værdi: I koncentreret form: Ca. 1,0.
I 1 % brugsopløsning: Ca. 3,5.
Miljø: Indeholder ikke A&B stoffer
Godkendelse:
Desinfektionsmidel godkendt af Fødevarestyrelsen under J.Nr: 2011-20-5409-00214. Biocid no: BC-GU034156-25
Emballage: 12kg. 22kg. 220kg. IBC-Tank.
Dette produkt er omfattet af EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) 2019/1148 af 20. juni 2019 om markedsføring og anvendelse af udgangsstoffer til eksplosivstoffer.
Køb af produktet kræver indsendelse af erklæring til leverandøren.
Titel | Type | Størrelse | Download |
---|---|---|---|
Kemisk-risikovurdering-Des-Cip-M1.pdf | 211.36KB | Download | |
ABC-vurdering-Surt-desinfektion-3.pdf | 145.01KB | Download | |
SDS-Des-Cip-M1--UK.pdf | 363.29KB | Download | |
SDS-Des-Cip-M1--DK-2.pdf | 364.90KB | Download | |
Datablad-Des.-CIP-M1-7.pdf | 74.10KB | Download |